VERKKOKAUPAN KÄYTTÖEHDOT

1. TILAUSEHDOT

1.1. Asiakkaan hyväksyessä tilaus, asiakas on sitoutunut maksamaan Blealle tämän tuote/palvelu, minkä asiakas on tilannut.

1.2. Asiakkaan suoritettua maksu, Blealle ei ole enää velvollisuutta palauttaa asiakkaan rahoja. 

1.3. Mikäli Blea jättää toteuttamasta asiakkaan tilaaman palvelun tai toimittamasta asiakkaan tilaaman tuotteen, Blealla on velvollisuus palauttaa asiakkaan maksama summa kokonaisuudessaan.


2. MAKSUEHDOT

2.1. Maksu vaihtoehtoina verkkokaupassa on tilisiirto, lasku tai käteinen (tai mobile pay). 

2.2. Mobile pay vaihtoehdossa asiakkaan tulee tuntea mobile pay -sovellus, jotta asiakas osaa tehdä maksusuorituksen Blealle. Maksu voidaan suorittaa tilattaessa etäpalvelu, mutta tämä maksuvaihtoehto valitaan pääsääntöisesti vain tilauksen toimituksen ollessa paikan päälle (luennot).

2.3. Laskuvaihtoehdon valittaessa asiakas sitoutuu maksamaan laskutuspalkkion (5€). Laskulla on 14 päivää maksuaikaa laskun saapumisesta asiakkaalle alkaen. Laskut toimitetaan vain sähköisesti asiakkaan ilmoittamaan sähköpostiosoitteeseen.

2.4. Tilisiirtovaihtoehdossa ei ole lisämaksua. Asiakas suorittaa maksun suoraan Blean tilille viipymättä. Mikäli maksua ei näy Blean tilillä 3 pankkipäivän kuluessa tilausvahvistuksen saapumisesta asiakkaalle, Blealla ei ole velvollisuutta suorittaa asiakkaan tilausta loppuun, eikä toimittaa asiakkaan tilausta asiakkaalle.


3-. PERUUTUS- JA PALAUTUSEHDOT

3.1. Tilauksen hyväksymisen jälkeen asiakkaalla ei ole enää vaihto- ja palautusoikeutta.

3.2. Asiakkaalla mahdollisuus peruuttaa tilaus ennen maksun suorittamista.