Mitä on energiaterapia ja energiahieronta?

Energiaterapia siinä missä kansainvälinen energiahoito on ihmistä välikappaleena käytettävää universaalia energiahoitoa. 

Hoitaja toimii energian välittäjänä hoidettavalle, mutta itse hoito- ja paranemisprosessi tapahtuu hoidettavassa itsessään. 

Energiaterapiassa käytetään niin energiahoitoa kuin keskusteluakin tukena kehon ja mielen omalle luonnolliselle paranemiselle. Myös keskustelun yhteydessä välittyy energiahoitoa. 

Minun käyttämäni energia on puhdasta universaalia rakkausenergiaa. Energia ei liity uskontoihin, se ei loukkaa eikä herjaa kenenkään omaa uskoa tai suuntautumista. 

Tieteellisesti käyttämäni energia on samaa, mitä hengitämme elämässämme päivittäin. Energiaa kulkeutuu joka hetki ihmiseltä toiselle, luontoon, luonnosta ihmiseen, eläimestä toiseen, eläimestä ihmiseen, ihmisestä eläimeen, ruokaan, juomaan, tietoteknisiin välineisiin, autoihin... aivan kaikkeen. 

ENERGIAHIERONTA
Käytännössä energiahieronta on käsillä tapahtuvaa konkreettista hoitoa fyysiselle keholle. Energiahieronnassa käteni lämpenevät, joka fysiologisesti aiheuttaa veren voimakkaamman virtaamisen, kuten olisi saunassa tai kauneuhoitolassa käyttämässä kuumakiviä ihollaan. Verenkierron vilkastuminen laittaa kehon parantamaan itse itseään, jolloin energiahierontani toimii vain buustina kehon oman paranemisprosessin alkamiselle. Lisäksi energiahieronta on energiakentän hierontaa, jossa henkinen keho saa hoitoa siinä missä fyysinenkin, samanaikaisesti.


Energiahierontakin on sama asia kuin energiahoito. 

1. Jos energiahoito on tuntematonta hoidettavalle, lähden akupisteiden hieronnasta/painelusta jalkapohjista. Tämän jälkeen jatkan kehon hieromista tai vain kättäni keholla pitämistä siltä kehon alueelta, missä koen hoidon olevan tarpeellista. Se mitä itse koen tällä hetkellä, on usein se, että näen fyysisin silmin kehon sisälle kuin "röntgenkatseella", mitä kehon sisällä on pielessä ja näen, mitä sieltä on korjattava, jonne suuntaan hoitavan energian buustaamaan kehoa itseään korjaamaan korjattavan vian.

2. Jos energiahoito on hoidettavalle tuttua, toimin täysin intuitiivisesti hoidon aikana, jolloin yksilöstä riippuen hoito toteutuu milloin mitenkin. Teetän energiahieronnan, laulan, juttelen, pidän käsiäni kehon osalla, mikä tarvitsee hoitoa, käytän kiviä apunani, käytän äänirautaa apunani, käytän tuoksuöljyjä apunani. Tapoja on yhtä monia kuin on yksilöitäkin. 

Mitä on Energiapuhdistus?

Energiapuhdistus on kodin tai alueen puhdistusta niin epämiellyttävistä ja näkymättömistä kyläilijöistä kuin ihmisenergioistakin.

Me jokainen jätämme energiajäljen, missä ikinä liikummekin. Jos olemme vihaisia, ärtyneitä tai yleisesti muutoin huonolla tuulella, meistä sinkoilee negatiivista energiaa kaikkialle, missä olemme. Samoin meistä irtoaa myös positiivista energiaa ympäristöömme. Kumpaa energiaa siis mieluummin haluaisit jättää itsestäsi kulkiessasi? 

Muuttaessamme uuteen kotiin, saatamme huomata kun uudessa kodissa on kummallinen tunnelma, vaikka käytyämme katsomassa taloa/asuntoa, se tuntui ihanalta ja sen halusi ottaa itselleen. Muuton jälkeen kuitenkin tunnelma on muuttunut täysin ja sitä ei tiedä, mitä on tapahtunut. Tämä johtuu siitä, että käydessäsi jossain et ole niin vapautunut aistimaan ja tuntemaan kuin sitten kun omat tavarasi ovat mukanasi ja tunnet muuttaneesi uuteen kotiin. Kotioloissa ihminen vapautuu aina ja aistitkin herkistyvät välittömästi. 

Energiapuhdistuksessa tarkoituksena on poistaa kaikki ne energiat, jotka vaikuttavat negatiivisesti ympäristöön, jossa olemme ja jotka vaikuttavat huonolla tavalla jokapäiväiseen elämäämme. 

Olivatpa ne sitten ei-toivottuja henkiä, jotka ovat syystä taikka toisesta jääneet jumiin välitilakenttään, jota meidän maailmaksi kutsutaan. Heille se on ns. harmaa alue, he ovat meidän maailmassamme, mutta kukaan ei näe heitä, jollei omaa kykyä nähdä heitä fyysisin silmin. Minulla on kyky selvittää heidän syynsä, miksi ovat jääneet maailmaamme ja myös ohjata heidät pois maailmastamme eteenpäin sinne, minne heidän on kuulunut lähteä kauan aikaa sitten. Olen tehnyt tätä vuodesta 2012, mutta vasta nyt kokoaikaisesti ja palkallisena. Tämä on työtä siinä missä mikä tahansa työ.

Ihmisenergioidenpuhdistuksessa puhdistuu samalla myös talossa/asunnossa asuvat. He saavat puhdistuksen aikana kylkiäisenä energiahoidon itselleen, mikäli asukkaat ovat samaan aikaan paikan päällä puhdistusta tehdessä. Eron huomaa entiseen välittömästi, kun olen suorittanut puhdistuksen. 

Tätä palvelua on myös mahdollisuus tilata etänä. Kurkkaa kauppa <- 


Mitä on Terapiaa keskustellen?

Terapiaa keskustellen on keskustelussa tapahtuvaa energiahoitoa. Yksilöllisesti jokaisen kohdalla toimin intuitiivisena hoitajana, kuullostellen, mitä jokainen yksilö tarvitsee omalla kohdallaan. Lisäksi ohjaan asiakasta löytämään vastaukset itsestään, jossa meillä jokaisella on vastaukset valmiina. Usein vain piiloutuneena kaiken stressin ja traumojen alle. 

Terapiaa keskustellen on täydentävä hoitomuoto. Se ei ole psykoterapiaa, eikä sitä voi verrata lääketieteen toimintaan. Terapiaa keskustellen on vertaistuellista ja valmennuksellista, jonka tavoitteena on auttaa ihminen löytämään ratkaisut ja vastaukset itsestään. 

Terapiaa keskustellen käymme asiakkaan kanssa yksilöllisesti läpi erilaisia harjoitteita, mm. läsnäolo, kuka minä olen?, mitä minä syön? jne. Harjoitteita on useita, jotka määräytyvät jokaisen kohdalla yksilöidysti ja räätälöidysti. 


Energiahieronta

Henkinen avustus

Terapiaa keskustellen

Tukea kotiin

Motivaatiovalmennus (linkki omille sivuille)