Asiakaspalautteet

"Sari on auttanut minua fyysisesti ja henkisesti lukemattomilla tavoilla sekä tehnyt sellaisia yliluonnollisia parannuksia lähellämme, joihin kukaan ei ole aiemmin kyennyt vaikuttamaan"

Nainen, 30

Perheenäiti

"Minä en ole koskaan uskonut muuhun kuin lääketieteeseen. Pitänyt kaikkea muuta pelkkänä humpuukina. Ystäväni vinkkasi kerran Sarin, kun olin pitkään taistellut fyysisissä kivuissani, johon ei edes lääketiede auttanut. En ymmärrä vieläkään mitä tuo ihminen teki, mutta kivut lähtivät, eivätkä ole palanneet. Kai sitä on pakko alkaa uskomaan muuhunkin kuin pelkkään lääketieteeseen."

Mies, 45

Johtaja

"Sarin olemus jo antaa tunteen, että tässä on hyvä olla. Olen saanut Sarilta vahvistusta omille tuntemuksilleni, eikä Sari ole edes antanut neuvoja, vaan auttanut löytämään vastaukset itsestäni. Suosittelen Sarin palveluita kaikille."

Nainen, 42

Henkilökohtainen avustaja

"Sarin läsnäolo on rauhoittavaa ja voimaannuttavaa. Tuntui että osa pahimmista kivuista jo helpotti Sarin läsnäolon aikana, eikä hän ollut kuin läsnä kuuntelevana korvana. Ja kun hän kosketti lämpimällä kädellään, tuntui kuin kehoa vasten olisi saanut sellaisen lämpöpussin, joita itsekin käytän kehon rentoutumiseen, joka ei poista kipua, mutta saa ajatukset hetkeksi pois kivusta. Suosittelen Sarin kaikkia palveluita ihan sen takia, millainen persoona Sari on. Tässä on yksi sydämellisimmistä ihmisistä, joita olen koskaan tuntenut."

Nainen, 33

Lähihoitaja

"Mä olin tosi itsetuhoinen, enkä tienny kelle soittaisin. Sitten mulle tuli yhtäkkiä mieleen Sari ja soitin sille. Ensin Sari jutteli mun kanssa puhelimessa ja sai mut äänellään rauhoittumaan. Lisäks Sari lähti vielä mun mukaan psykiatrisen lääkärin vastaanotolle tueksi. Ilman Saria mä en olis tässä."

Mies, 25

Kokki

"Sari on nähnyt minulle selittämättömällä tavalla asioita, joista kukaan muu ei ole tiennyt kuin vain minä itse. Sari onnistuu löytämään aina ne oikeat sanat joka hetkessä. En tiedä, miten hän sen tekee, mutta Sarin apu on ollut korvaamatonta."

Nainen, 55

Työtön, eläkeläinen

"Sarin koulukiusatuksi tulemis tausta on auttanut mua ymmärtämään omaa taustaani paremmin sen takii, miten Sari on selvinnyt omasta kiusaamistraumastaan. Se, miten Sari on ymmärtänyt ja käsitellyt niitä ja kertoi niistä niin avoimesti, on saanut mut myös tajuumaan omaa tilannettani. Oon monta kertaa ollu aikeissa vaan lopettaa mun elämä, koska en vaa kestä tätä paskan tunnetta sisälläni. Mutta Sari on saanut mut tajuun, etten mä tahdo sitä ja että mä oon oikeesti ihminen, joka ansaitsee kaikkea hyvää elämäänsä.. Lisäks Sari on hauskakin."

Nainen, 17

Opiskelija

"Olen tuntenut Sarin yli viisi vuotta ja hän on sinä aikana tunnistanut yli 200 apassiheimoomme kuulunutta henkilöä ja nähnyt myös heidän apassinimensä. Sarilta saa nykyisin yksityiskohtaisia kuvauksia omista menneistä elämistään ja ne ovat hyvin osuvia. ."

Mies, KTM

Eläkkeellä